X
Emergčncia per sequera!
Notícies
20.08.2018
Obertes les inscripcions al Casal de lleure i cuina i les classes de llengua de l'Associació de les Llums

El Casal tindrà lloc del 3 al 7 de setembre i oferirà activitats de formació i lleure relacionades amb la cuina. Consulta el programa aquí

L’Associació de les Llums continua amb el seu programa cultural, formatiu i lúdic, que es desenvolupa a través d’activitats i cursos per a totes les edats. De cara al setembre ha organitzat un casal de lleure i cuina per a nens i nenes a l’Espai Labandària, així comunes classes d’idiomes pera adults.

El Casal de lleure i cuina és un projecte de l’Associació que vol oferir activitats de formació i lleure relacionades amb la cuina, la gastronomia i l’alimentació. Els nens i nenes s’endinsaran en aquest món i també participaran en gimcanes, tallers, tardes de cinema, joc de pistes i moltes més activitats.Se celebrarà del dilluns 3 al divendres 7 de setembre a l’Espai Labandària i l’horari serà de 9 a 17h. Les inscripcions es poden fer al web del Casal, a més de consultar el planning i el menú.

A partir de setembre també començaran les classes de llengua adreçades a tothom qui vulgui aprendre o millorar el català, el castellà, l'anglès i el francès. Per a aquells i aquelles que s’estiguin preparant els exàmens oficials, les classes també comptaran amb la preparació i orientació corresponents. Podreu trobar més informació aquí.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^