Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.08.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Façana Casal de la Gent Gran
Arriba la nova programació de tallers i activitats del Casal de la Gent Gran
Les activitats són molt diverses i inclouen tallers de lectura, d'idiomes, de ioga i informàtica. Les inscripcions són fins el 10 de setembre.

La gent gran de Llavaneres ja es pot inscriure a la nova programació de tallers i activitats organitzades per la Regidoria de Serveis Socials i que es realitzen al Casal de la Gent Gran. Les inscripcions es poden realitzar a l'equipament fins el 10 de setembre, de dilluns a divendres d'11 a 13h i les tardes dels dilluns i els dimecres de 16 a 18.30h.

La programació és molt variada i inclou tallers i activitats d'oci, manualitats, ball i exercici físic, entre d'altres. Les activitats que hi ha previstes pel matí són: taller de memòria, d'anglès, puntes de coixí, tai-chi, gimnàs i acondicionament físic. Pel que fa a la tarda, hi ha previstos tallers de lectura, labors i patchwork, rumi, ball country, ioga assegut i estirat, a més de sessió de gimnàs. També els dijous a la tarda hi ha previstos diversos cinefòrums. A partir del 2019 també s´organitzaran tallers d'informàtica de diversos nivells i de mòbils i tauletes.

(Fotografia: Joan Bonet)

Diputació de Barcelona
^