Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.09.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
benvinguda mestres
Benvinguts, mestres!

L'Ajuntament organitza per tercer any consecutiu una trobada amb els mestres del nou curs per donar-los la benvinguda i ajudar-los a conèixer una mica més el poble. Consulta la nova edició de la Guia de Recursos Educatius de Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest dimecres 5 de setembre ha tingut lloc el ja tradicional acte de benvinguda als mestres del nou curs 2018-2019. És el tercer any que la regidoria d’Educació organitza aquesta activitat, que té com a objectiu reunir el personal docent per desitjar-li un bon curs i, alhora, donar-li a conèixer una mica més el poble on treballen, sobretot a les persones nouvingudes.  

Durant l’acte s’ha celebrat una ruta dinamitzada per Circulant, s’ha visitat Can Caralt i altres llocs emblemàtics, així com punts de les rutes de Vila Florida. L’activitat ha finalitzat al Parc de Ca l’Alfaro, on ha tingut lloc un refrigeri.

A la trobada han assistit l’alcalde de Llavaneres, Joan Mora, i la regidora d’Educació, Anna Sosa. A més, cada escola ha rebut un exemplar de la nova edició de la Guia de Recursos Educatius de Sant Andreu de Llavaneres del curs 2018-2019. “Amb aquesta guia, l’Ajuntament pretén seguir avançant amb la col·laboració amb els centres educatius i les famílies per tal de continuar millorant, any rere any, els serveis educatius de Llavaneres”, ha explicat Anna Sosa, regidora d’Educació.

Inici del curs de les escoles bressol municipals

Després del període d'adaptació dels infants, les escoles bressol municipals han iniciat el curs amb la mateixa voluntat d'oferir un servei de qualitat i millor atenció i recursos als nens i nenes de Llavaneres. 

A la Llar d'Infants La Minerva hi ha 77 places ocupades (3 a l'espai de lactants, 26 a l'espai d'1-2 anys i 48 a l'espai de 2-3 anys). Al centre hi treballen 11 persones com a educadores/reforç i directora (6 tutores, 4 persones de suport i la directora). El centre inicia el curs proposant l’obertura d’espais com a forma de vida de l’escola, els infants circularan lliurement per les instal·lacions depenent del seu interès i de les propostes presentades. Es continuaran fent petits grups i el joc serà la manera d’aprendre dels infants (manipulació, investigació, etc...).

Pel que fa a la Llar d'Infants Sant Nicolau, hi ha 60 places ocupades (5 a l'espai de lactants, 18 a l'espai d'1-2 anys i 37 a l'espai de 2-3 anys). Al centre també hi treballen 11 persones: la directora i deu educadores. El centre inicia el curs amb el mateix plantejament pedagògic, amb un aprofundiment més intern i acurat per part de l’equip.

Guia Recursos Educatius 2018-2019 Sant Andreu de Llavaneres

Guia Recursos Educatius 2018-2019 Sant Andreu de Llavaneres

Fitxer: dossier_EDUCACIO_2018_2019_vultima.pdf.crdownload

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 54
Mida: 995,29 kB

Diputació de Barcelona
^