Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Medi Ambient Notícies

Ja s'han instal·lat els panells identificatius a diversos espais com els Jardins Passi i el Parc de Can Riviere, dins del projecte Viles Florides del qual el poble en forma part. Podeu consultar el plànol aquí.

Si us agrada passejar a partir d’avui trobareu un nou camí a recórrer. Es tracta de la primera ruta Vila Florida, que uneix diferents espais verds i jardins de Llavaneres per exaltar la seva qualitat i bellesa. La ruta s’inicia als Jardins Passi, on s’hi troben més de 45 espècies d’arbres i més de 100 plantes, i segueix pel Parc del Monument, el Parc de Can Caralt, el Parc de Can Riviere, el Parc de Ca l’Alfaro i, finalment, la Glorieta del Turó. A l’entrada de cada espai hi ha instal·lat un plafó que indica la ruta i explica les característiques de l’indret, així com el projecte Viles Florides. Si voleu el plànol de la ruta, us el podeu descarregar aquí o bé el podeu trobar físicament a l’OAC i a l’oficina de turisme.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor. Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir. Llavaners ha obtingut tres Flors d’Honor en reconeixement als seus espais verds i jardins.

Ara la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme està treballant per instal·lar els plafons de la segona ruta, que s’estrenaran abans de la Fira de Tardor. Aquest recorregut s’inicia al Parc de Jaume Brutau, i recorre el Parc de la Llorita, el Passeig dels Eucaliptus, el Molí d’en Cabot, l’Església antiga i l’ermita de Sant Sebastià.

Mapa Rutes Vila Florida

Mapa Rutes Vila Florida

Fitxer: VILES_FLORIDES_2_CARES_6__definitiu_.jpg.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.97 MB