X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
can taio
Coneixes les jornades d'equitació per a persones amb necessitats especials?

Aquesta activitat, organitzada per la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el 20 d´octubre a l'Hípica Can Taió, a Sant Perpètua de Mogoda. Reserva la teva aplaça a esports@ajllavaneres.cat. Les places són limitades.

La regidoria d’Esports s’ha adherit a la Jornada d’equitació adaptada a persones amb necessitats especials, organitzada pel Servei d’Esports de la Diputació de Barcelona. La trobada, que estarà complementada amb altres activitats lúdico-recreatives, serà el dissabte 20 d’octubre a l’Hípica Can Taió, a Santa Perpetua de Mogoda. Els interessants i les interessades es poden inscriure fins al 9 d’octubre.

Els objectius de l’activitat són establir contacte amb l’esport d’equitació i experimentar les sensacions que aporta muntar a cavall i crear un clima agradable que estimuli la comunicació i el treball en equip. A més, la Regidoria d’Esports recorda que l’equitació adaptada afavoreix la millora de l’equilibri i la mobilitat, la comunicació, la millora del to muscular, la deambulació i la coordinació; i també augmenta el control dels reflexos, facilita la capacitat de relaxació muscular i, en general, millora l’autoestima.

El lloc de trobada serà l’Hípica Can Taió (camí de Can Gomis, s/n. Sant Perpètua de Mogoda). Per a la realització d’aquesta jornada, la Regidoria posa a disposició un mini-bus per fer el trasllat d’anada i tornada dels participants. La sortida serà a les 9h i la tornada cap a les 16.30h. Els interessants i les interessades es poden inscriure fins al 9 d’octubre enviant un mail a esports@ajllavaneres.cat o trucant al 937023600 / 672117197. Les places són limitades.

Diputació de Barcelona
^