Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
llavatraka
L'1 de desembre arriba el concurs de percussió "Llavatraka"
Els grups interessats poden inscriure's fins al 15 de novembre a través del correu llavatraka.gmail.com. Consulta les bases del concurs en aquest document

L’Ajuntament organitza el pròxim dissabte 1 de desembre, dins del marc de la Festa Major de Sant Andreu de Llavaneres, la quarta edició del concurs de percussió-cercavila “Llavatraka”. Podran participar-hi tots aquells grups de percussionistes que tinguin en el seu espectacle la modalitat de cercavila. No hi ha límit d’integrants per grup i els participants no podran actuar en més d’un grup concursant. Els premis seran de 700 euros (1r premi), 350 euros (2n premi) i 150 euros (3r premi). Podeu consultar les bases del concurs en aquest document:

llavatraka

llavatraka

Fitxer: llavatraka.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 759,9 kB

Per  tal  de  participar  en el  concurs  serà  necessari  retornar  la  sol·licitud d'inscripció degudament complimentada a l'adreça de correu electrònic llavatraka@gmail.com abans del 15 de novembre de 2018. El document de sol•licitud d'inscripció es pot demanar a la mateixa adreça electrònica. Per participar cal fer un ingrés mínim de 25 euros per colla en el número de compte que Llavaneres Contra el Càncer té a la Caixa: ES31 2100 0416 5101 0095 3041. La inscripció haurà d’anar acompanyada del resguard de la transferència feta a l’entitat Llavaneres Contra el Càncer.

Diputació de Barcelona
^