Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La sostenibilitat centra la primera Jornada Empresarial de Llavaneres

Els sectors de l'urbanisme, la flor ornamental i la innovació seran els protagonistes d’aquesta nova iniciativa de l’Ajuntament per dinamitzar l'àmbit empresarial de la vila. Podeu inscriure-us a la jornada aquí.

Can Caralt acollirà el proper 25 d’octubre la primera Jornada Empresarial de Sant Andreu de Llavaneres, en la qual els agents econòmics de la vila parlaran de com transformar les seves empreses basant-se en criteris de sostenibilitat i eficiència. La jornada, iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica, se centrarà en les empreses dels sectors de l’urbanisme, la flor ornamental i la innovació. «Volem dinamitzar i posar en valor el nostre teixit empresarial per tal que Llavaneres esdevingui referent en innovació i sostenibilitat», ha explicat Teresa Vidal, regidora de Promoció Econòmica.

La jornada s’iniciarà amb la conferència a càrrec de Bernat Costas, director de l’Oficina de vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, titulada: La situació econòmica actual a Catalunya i reptes de futur. Tot seguit hi haurà diverses taules rodones on s’hi exposaran les darreres experiències pràctiques que han dut a terme els professionals de les empreses de serveis i urbanisme, de flor ornamental i del sector de la innovació. Podeu consultar el programa.

Durant la jornada, l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, inaugurarà el nou espai de coworking de la vila i es visitaràl’empresa que s’hi allotja, BC Barcelona Noticias. També, durant el dinar, es farà la presentació oficial de la marca “Producte de Llavaneres”.Diputació de Barcelona
^