Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
mur esquerdat
Tancat al trànsit l'accés a Llavaneres de l'N-II des de Mataró a causa dels aiguats
El mur de contenció de la riera s'ha esquerdat i la Policia Local ha acordonat la zona

Les intenses pluges que han caigut en les darreres hores han malmès el mur de contenció de la riera de Sant Andreu de Llavaneres a tocar de l'accés al Port Balís, just al costat de l'Oficina Municipal de Turisme. Com a conseqüència d'aquest fet, a dos quarts de nou del matí la Policia Local ha tancat al trànsit l'accés al poble de l'N-II pels vehicles provinents de Mataró com a mesura de seguretat. Les persones que vulguin entrar a Llavaneres ho han de fer per la rotonda de La Marinada.

La zona ha quedat acordonada, no s'hi pot accedir a peu ni tampoc poden estacionar els vehicles a l'aparcament del costat de l'Oficina Municipal de Turisme. S'ha celebrat una reunió a l'Ajuntament per avaluar la situació i el consistori ha decidit contactar amb una empresa d'enginyeria especialitzada en obra civil perquè estudiï una solució definitiva per aquest tram final de la riera i, amb caràcter d'urgència, realitzar treballs per tal de recalçar els murs afectats.

Després d´una primera visita de l'alcalde en funcions, Albert Sala, de l'arquitecte municipal i l'enginyer a la zona afectada, s'ha valorat reforçar el mur de davant, tot injectant-hi formigó, per tal d´evitar que pugui caure sobretot en cas que persisteixin les fortes pluges de les darreres hores. Així mateix s'estudiarà l'enderrocament de la part de mur que s'ha esquerdat. En paral·lel, des de primera hora del matí s'estan duent a terme treballas d'arranjament a camins d'altres punts del poble que també han quedat afectats per les pluges.

Diputació de Barcelona
^