Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Notícies

L'Ajuntament facilitarà la interrelació i la creació de sinèrgies entre projectes empresarials amb l'elaboració d’un llistat de contactes i promovent les reunions entre participants. Les empreses interessades en les sessions de networking es poden inscriure aquí. Aquest projecte es finança amb el Pressupost Participatiu 2018.

La primera Jornada Empresarial de Llavaneres, iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i que tindrà lloc el proper 25 d’octubre, se centrarà en les empreses dels sectors de l'urbanisme, la flor ornamental i la innovació. Per tal que sigui del tot profitosa pels participants s'hi desenvoluparà un dels projectes resultants del Pressupost Participatiu 2018 dins la partida de revitalització de l'activitat econòmica al municipi. En concret consistirà en la promoció del networking i l'establiment de sinèrgies entre les empreses participants en la jornada.

L'Ajuntament ha contractat l'empresa Getting Contacts, la qual serà l'encarregada d’elaborar un llistat amb tots els assistents i classificar-los per àmbit, explicant el seu projecte i la persona de contacte. Durant la jornada seran els encarregats de de promoure el desenvolupament de reunions qualitatives entre empreses mitjançant els espais i trobades, amb l'objectiu de generar nous negocis i nous projectes.

Les empreses que trobin atractiva aquesta idea i vulguin aprofitar al màxim l'oportunitat que la jornada genera, poden inscriure's en aquesta web.