Ajuntament
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Votació recurs
Els veïns i veïnes de nacionalitat estrangera s'han d'inscriure al cens electoral per poder participar en les eleccions municipals i europees
Les persones interessades poden adreçar-se a l'Ajuntament per realitzar aquest tràmit abans del 30 de gener de 2019

Els veïns i veïnes de Sant Andreu de Llavaneres que vulguin participar en les eleccions municipals i europees del 26 de maig de 2019 han de sol·licitar estar donades d’alta al cens electoral. A tal efecte, han de presentar una sol·licitud formal d'inscripció en aquest registre abans del 30 de gener de 2019.

Es pot realitzar aquesta sol·licitud presencialment a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. També hi ha la possibilitat de fer-ho per internet a través d'aquest portal, o bé per correu postal adreçant-se a la delegació territorial de l'Oficina del Cens Electoral.

Podran sol·licitar aquesta inscripció les persones estrangeres majors de 18 anys, que estiguin empadronades a la vila i resideixin a Espanya des de fa cinc anys (tres en el cas de ciutadans de nacionalitat noruega). Podran demanar-ho els ciutadans i ciutadanes amb nacionalitat de qualsevol país de la Unió Europea i també els tenen signat amb Espanya un acord de reciprocitat. Podeu consultar més informació en aquest enllaç.

Diputació de Barcelona
^