Notícies
14.11.2018
Llavaneres es bolca amb La Marató de TV3
L'acte central serŕ el 16 de desembre al Parc de Ca l'Alfaro amb diversos tallers, actuacions musicals, activitats esportives i més!

Un any més Llavaneres donarŕ tota la seva solidaritat i s'implicarŕ amb La Marató de TV3, el programa televisiu que es realitza anualment per recaptar diners per a la investigació de cures per diverses malalties. Enguany La Marató anirŕ dedicada al cŕncer.

A la vila, impulsat per Llavaneres amb la Marató de TV3 -un organisme que aplega la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, la Comissió de Festes, entitats locals i voluntaris-, s'han preparat diversos actes per tal que els veďns i veďnes es mobilitzin i gaudeixin d'activitats d'oci i, a la vegada, donin diners per la causa. L'acte central serŕ al parc de Ca l'Alfaro el diumenge 16 de desembre d'11 a 14 h, amb diverses activitats com ara tallers, jocs, esports, venda de ponsčties i plantes, de joguines i de dolços, l'actuació de l'associació Els Batubanyuts, i actuacions musicals a cŕrrec de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, el músic JuanMa Fernández, recital de poesia i el grup d'havaneres d'El Casal de Llavaneres. També es realitzarŕ una flashmob a cŕrrec del Gim Llavaneres i actuacions de dansa amb EsceniKa Academia i amb Llavaneres contra el Cŕncer.

Més enllŕ de l'acte central s'instal·laran diverses guardioles als comerços locals per tal que la gent doni diners per La Marató. També hi haurŕ guardioles durant tres actes anteriors al central del dia 16, que són: la representació de l'obra de teatre “Dakota”  de Jordi Galceran a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres, el 24 de novembre a les 22 h i el 2 de desembre a les 19.30 h; a la ballada de sardanes amb la cobla Contemporŕnia, degustació de cuines del món, escudellada solidŕria i vermut republicŕ que es farŕ a la plaça de la Vila l'1 de desembre a les 12 h; i al taller de postals de Nadal que es farŕ a la Biblioteca el 15 de desembre a les 12 h.

La Biblioteca de St. Andreu de Llavaneres col·labora amb la Marató de TV3

La Xarxa de Biblioteques del Maresme se suma a la campanya de difusió i sensibilització social sobre el cŕncer que precedirŕ els programes de La Marató. Sota el lema de #Bibliosolidŕries, 18 biblioteques de la comarca han preparat una programació d'activitats per a públic adult i familiar.

La Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres ha volgut col·laborar amb aquest esforç programant la xerrada "Cŕncer: cap a una medicina personalitzada: cŕncer de Tiroide", duta a terme per la doctora Mireia Jordŕ, Investigadora principal del Grup de Tumors Endocrins de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, i amb la col·laboració dels Amics de Can Ruti. La conferčncia tindrŕ lloc dimarts, 4 de desembre, a les 19 h. També, coincidint amb el Taller de postals de Nadal que se celebrarŕ el dia 15 de desembre a les 12.00 h, a la sala infantil de la biblioteca, hi haurŕ la possibilitat de fer les vostres aportacions voluntŕries a la Marató, en una bústia condicionada a l'efecte per l'Ajuntament de St. Andreu de Llavaneres.

La marató TV3
Informació relacionada
Diumenge, 16 de desembre de 2018
Activitats solidŕries per recaptar fons per a La Marató de TV3
Aquest diumenge tindrŕ lloc l'acte central perň, tal com informa la plataforma Llavaneres amb La Marató, ja s'han recollit 1.014,70 euros en esdeveniments anteriors.
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^