X
Emergčncia per sequera!
Notícies
14.11.2018
Llavaneres es bolca amb La Marató de TV3
L'acte central serŕ el 16 de desembre al Parc de Ca l'Alfaro amb diversos tallers, actuacions musicals, activitats esportives i més!

Un any més Llavaneres donarà tota la seva solidaritat i s'implicarà amb La Marató de TV3, el programa televisiu que es realitza anualment per recaptar diners per a la investigació de cures per diverses malalties. Enguany La Marató anirà dedicada al càncer.

A la vila, impulsat per Llavaneres amb la Marató de TV3 -un organisme que aplega la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, la Comissió de Festes, entitats locals i voluntaris-, s'han preparat diversos actes per tal que els veïns i veïnes es mobilitzin i gaudeixin d'activitats d'oci i, a la vegada, donin diners per la causa. L'acte central serà al parc de Ca l'Alfaro el diumenge 16 de desembre d'11 a 14 h, amb diverses activitats com ara tallers, jocs, esports, venda de ponsèties i plantes, de joguines i de dolços, l'actuació de l'associació Els Batubanyuts, i actuacions musicals a càrrec de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, el músic JuanMa Fernández, recital de poesia i el grup d'havaneres d'El Casal de Llavaneres. També es realitzarà una flashmob a càrrec del Gim Llavaneres i actuacions de dansa amb EsceniKa Academia i amb Llavaneres contra el Càncer.

Més enllà de l'acte central s'instal·laran diverses guardioles als comerços locals per tal que la gent doni diners per La Marató. També hi haurà guardioles durant tres actes anteriors al central del dia 16, que són: la representació de l'obra de teatre “Dakota”  de Jordi Galceran a la Sala Polivalent d'El Casal de Llavaneres, el 24 de novembre a les 22 h i el 2 de desembre a les 19.30 h; a la ballada de sardanes amb la cobla Contemporània, degustació de cuines del món, escudellada solidària i vermut republicà que es farà a la plaça de la Vila l'1 de desembre a les 12 h; i al taller de postals de Nadal que es farà a la Biblioteca el 15 de desembre a les 12 h.

La Biblioteca de St. Andreu de Llavaneres col·labora amb la Marató de TV3

La Xarxa de Biblioteques del Maresme se suma a la campanya de difusió i sensibilització social sobre el càncer que precedirà els programes de La Marató. Sota el lema de #Bibliosolidàries, 18 biblioteques de la comarca han preparat una programació d'activitats per a públic adult i familiar.

La Biblioteca de Sant Andreu de Llavaneres ha volgut col·laborar amb aquest esforç programant la xerrada "Càncer: cap a una medicina personalitzada: càncer de Tiroide", duta a terme per la doctora Mireia Jordà, Investigadora principal del Grup de Tumors Endocrins de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, i amb la col·laboració dels Amics de Can Ruti. La conferència tindrà lloc dimarts, 4 de desembre, a les 19 h. També, coincidint amb el Taller de postals de Nadal que se celebrarà el dia 15 de desembre a les 12.00 h, a la sala infantil de la biblioteca, hi haurà la possibilitat de fer les vostres aportacions voluntàries a la Marató, en una bústia condicionada a l'efecte per l'Ajuntament de St. Andreu de Llavaneres.

La marató TV3
Informació relacionada
Diumenge, 16 de desembre de 2018
Activitats solidàries per recaptar fons per a La Marató de TV3
Aquest diumenge tindrŕ lloc l'acte central perň, tal com informa la plataforma Llavaneres amb La Marató, ja s'han recollit 1.014,70 euros en esdeveniments anteriors.
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^