X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Caminada popular novembre
Ja pots inscriure't a la Caminada Popular del 25 de novembre

L'esdeveniment esportiu donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Andreu, que s'allargarà fins al 2 de desembre. Pots descarregar-te la butlleta per inscriure't a la Caminada Popular aquí

El Casal de Llavaneres ha obert les inscripcions per a la Caminada Popular de Sant Andreu, una de les activitats que obre cada any la Festa Major de Sant Andreu i que tindrà lloc el 25 de novembre. El recorregut, de 10 quilòmetres i amb una dificultat mitjana, s’efectuarà per camins de terra del terme municipal de Llavaneres. L'hora de sortida serà a les 8.30h al Casal de Llavaneres (avinguda Catalunya, 56) i el control d'arribada es tancarà a les 12h. “L'objectiu d’aquesta caminada és, a banda de passar un matí esplèndid al costat de familiars, amics i coneguts dins del nostre territori, promoure les activitats saludables dins del calendari festiu”, explica Xavier Noms, regidor d'Esports. Tothom que finalitzi la marxa rebrà l'esmorzar a l'arribada.

Pots descarregar-te la butlleta per inscriure't a la Caminada Popular aquí. Les inscripcions es podran fer el mateix dia a les 7.30h per 5 euros. Per a més informació, podeu dirigir-vos a la secretaria d'El Casal, de dimarts a divendres de 17 a 20h, al telèfon 93 792 88 10 o a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament 93 702 36 44.

Diputació de Barcelona
^