X
Emergčncia per sequera!
Notícies
23.11.2018
Últims dies per participar en la fase final del Pressupost Participatiu 2019

El termini finalitzarŕ el prňxim dimarts, 27 de novembre

Els membres de l'equip de treball poden triar entre els 20 projectes que han arribat a la fase final

El termini per participar en la fase de tria final del Pressupost Participatiu romandrŕ obert fins al 27 de novembre. Fins aquest dia, els membres de l'equip de treball podran triar entre els 20 projectes que han arribat a aquesta darrera fase. Entre els projectes més votats en la fase de suport s'hi troben iniciatives de diferents ŕrees: mobilitat, salut, urbanisme, medi ambient, esports i noves tecnologies. Són un exemple la millora del pati de l'escola Jaume Llull, la Vila florida al Passeig Marítim, la instal·lació d'aparells d'activitat física al Passeig de Jaume Brutau, l'adaptació d'un carril bici del Casal de la Gent Gran fins a la Llorita o la integració d'una zona d'esbarjo per a gossos.

Aquesta és la tercera edició del Pressupost Participatiu, amb la qual l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha renovat el seu compromís amb la participació ciutadana i la transparčncia en la gestió. A través d’un sorteig es van escollir 400 veďns i veďnes que tenen l'oportunitat de decidir on s'han de destinar 100.000 euros de la partida d'inversions del pressupost municipal del 2019.

El regidor de Participació Ciutadana, Albert Sala, ha explicat que «ens acostem a la conclusió del Pressupost Participatiu. Des de l'Ajuntament, agraďm la tasca dels membres de l'equip de treball i també la participació dels veďns i veďnes. La participació ciutadana és el millor símptoma de la transparčncia i de compromís civil d'un municipi».

El dimecres 28 de novembre, a les 20h a la sala de plens, tindrŕ lloc la cloenda del procés participatiu, amb l'anunci dels resultats de les votacions i l'agraďment als membres de l'equip de treball.

Podeu veure tots els projectes en aquest document adjunt. Per accedir al formulari de votació, només heu d'accedir a aquest enllaç: https://ajllavaneres.cat/triafinal

Llavaneres General
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^