X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
IV Concurs Pintura i Escultura Museu Arxiu
El Museu Arxiu fa pública la llista de seleccionats del IV Concurs de Pintura i Escultura de Llavaneres

La lectura del veredicte del jurat tindrŕ lloc aquest divendres, 30 de novembre.
Coincidint amb el lliurament de premis, també s'inaugurarŕ l'exposició de les obres seleccionades, que es podrŕ visitar fins al 5 de gener.

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres ha fet pública la llista completa dels artistes seleccionats pel jurat, que opten a guanyar el IV Concurs de Pintura i Escultura. Podeu consultar la llista en aquest enllaç. En total, els artistes seleccionats són 30, d'entre 92 presentats al certamen inicialment. L'organització informa que, d'aquests 92, 21 són de Llavaneres, 41 de Mataró i el Maresme, 27 de Barcelona i comarques barcelonines, 2 de les comarques de Girona i 1 de Cartagena (Múrcia).

El proper divendres, 30 de novembre, a les 19 h al Museu-Arxiu, tindrà lloc la lectura del veredicte del jurat del IV Concurs de Pintura i Escultura. Coincidint amb l'acte de lliurament, també s'inaugurarà l’exposició dedicada la selecció de les obres. La mostra es podrà veure fins al 5 de gener. Els dies 25 i 26 de desembre, i 1 i 6 de gener, el museu romandrà tancat.

Seleccionats Concurs Pintura 2018

Seleccionats Concurs Pintura 2018

Fitxer: Relacio_de_seleccionats_2018.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 49.75 kB

Diputació de Barcelona
^