Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.11.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Pisos d'ús social
Llavaneres habilita, per primera vegada, dos habitatges d'inclusió social
La Regidoria d'Habitatge ha gestionat aquest projecte destinat a famílies amb situació econòmica vulnerable

El passat dimarts 27 de novembre es van inaugurar 2 pisos d'inclusió social, la rehabilitació dels quals no ha suposat cap cost econòmic per l'Ajuntament ja que la Regidoria d'Habitatge ha obtingut una subvenció de la Diputació de Barcelona per a les obres de reforma i un ajut de l'Obra Social La Caixa per al mobiliari de les dues vivendes. Ara, el proper pas, consisteix en l'entrada de les dues famílies -seleccionades per l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament- als habitatges. A l'acte d'inauguració, hi van assistir l'alcalde Nani Mora; Jordi Roldós, regidor d'Habitatge; Oriol Albero, director de CaixaBank Llavaneres; Núria Montolio, directora de l'Àrea de Negoci Maresme Centre Mataró i Daniel Caballero, director de Banca Institucional Barcelona.
L'alcalde Nani Mora ha destacat «la incombustible feina els darrers dos anys de la Regidoria d'Habitatge, nova des d'aquest mandat, per fer possible aquesta iniciativa. Agraeixo també a l'Obra Social La Caixa i la Diputació de Barcelona la seva col·laboració i suport en aquest projecte social». Per la seva banda, Jordi Roldós, regidor d'Habitatge, explica que «aquests habitatges són una oportunitat per a famílies que necessiten un habitatge i es troben en situació de vulnerabilitat. Tot i que cal recordar que es tracta d’una ajuda temporal, d’un màxim de quatre anys».
Els pisos estan destinats a famílies i gent amb una situació econòmica vulnerable però amb un mínim de recursos, ja que els beneficiaris paguen les factures de llum, aigua i altres despeses. Durant els treballs per habilitar els dos pisos i destinar-los a inclusió social, el consistori va tramitar permisos amb la Generalitat de Catalunya i el mateix Ple municipal també va procedir a l'aprovació del Reglament d'Establiment del Servei. En aquest moment, la Regidoria d'Habitatge ja està treballant en el projecte d’un tercer habitatge d'inclusió social.

Diputació de Barcelona
^