Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Mobilitat i Transports Notícies
El delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, ha visitat la vila i s'ha reunit amb l'alcalde per abordar diversos temes rellevants pel futur de Llavaneres

Les demandes històriques de millores a la N-II i l'autopista C-32 tindran el recolzament de la Generalitat de Catalunya. Aquest és el compromís acordat entre l'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, i el delegat del Govern a Barcelona, Juli Fernández, després de la reunió mantinguda durant la visita que ha realitzat el representant de la Generalitat a la vila.
L'alcalde ha sol·licitat al Govern que faci costat a Llavaneres en dues reivindicacions molt importants per al municipi. En primer lloc, l'adequació de la carretera N-II al seu pas pel nucli urbà, que actualment és insuficient i resulta un perill pels veïns i veïnes de la zona marítima de la vila. Cal recordar que en els municipis de la comarca, aquesta carretera es troba ben integrada quan travessa els nuclis urbans, fet que no succeeix a Llavaneres. I en segon lloc, la demanda de construcció d’una entrada i sortida de l'autopista C-32 en direcció Girona. Actualment només es pot accedir a aquesta via en sentit Barcelona.
Durant la trobada, el delegat del Govern també va visitar les obres del nou pavelló, que esdevindrà un equipament de referència, des d'on l'alcalde també va sol·licitar que la Generalitat donés suport al consistori en la recerca de finançament per afrontar aquesta inversió i també la transformació de l'Espai Labandària.
L'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, ha explicat que «la reunió ha estat molt positiva ja que no només hem trobat la complicitat del delegat del Govern, sinó que tenim el compromís explícit que la Generalitat ens donarà suport per aconseguir acomplir aquests projectes. La cooperació entre institucions és un factor determinant perquè els objectius es puguin assolir».