Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.12.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'artista Anna Guerra guanya el 4t Concurs de Pintura i Escultura
Totes les obres seleccionades pel jurat s'exposen a Can Caralt fins al 5 de gener

Ja tenim guanyadors del 4t Concurs de Pintura i Escultura, que organitza bianualment el Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. El veredicte del IV Concurs de Pintura i Escultura es va fer públic el passat divendres dia 30 de novembre i es va inaugurar una exposició amb una selecció d'obres feta pel jurat.

El primer premi, dotat amb 1.500 euros va ser per Anna Guerra, de Sant Cugat, amb una pintura de tècnica mixta titulada "Somiem". El segon premi va ser per a Josep Millas, d'Igualada, amb una pintura a l'oli titulada "La carta que mai s'envia". El jurat va concedir dos tercers premis ex aequo per a Anna de Jaime, de Mataró, amb una pintura de tècnica mixta titulada "Impressió Nº 1" i per a Mònica Vilert, també de Mataró, amb una pintura de tècnica mixta "Sense títol". Els quatre premiats faran una exposició col·lectiva el 2019 i la guanyadora una exposició individual el 2020.

En total hi han participat 92 artistes dels quals 21 eren de Llavaneres, 41 de Mataró i el Maresme, 27 de Barcelona i comarques barcelonines, 2 de les comarques de Girona i 1 de Cartagena (Múrcia). El jurat estava format per Isabel Coll, professora d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona, Pere Pascual, crític d'art i Núria Poch, directora del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró.

Anna Guerra

Diputació de Barcelona
^