Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.12.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Com educar positivament
Llavaneres acollirà un taller d'educació transformadora i positiva
Tindrà lloc els dies 10 i 17 de gener, a les 19 h al gimnàs de l'Escola Jaume Llull.

La Regidoria d'Educació de Sant Andreu de Llavaneres, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, inicia les activitats de suport a la funció educativa de les famílies amb “Com educar positivament”. El taller tindrà lloc els dies 10 i 17 de gener de 2019, a les 19 h al gimnàs de l'Escola Jaume Llull, i anirà a càrrec del Teatre del Buit, un col·lectiu vinculat a l'educació i a les arts escèniques que ofereix recursos educatius i artístics en l'àmbit personal, social i professional.

L'activitat està dirigida a pares i mares amb fills d’entre 6 i 12 anys, i té com a finalitat donar recursos i eines per tal de gestionar les emocions de forma transformadora i creativa, i per exercir el rol educatiu de forma positiva i assertiva. Es treballarà sobre les característiques del model de parentalitat positiva que promou l'autoconeixement, les bones pràctiques educatives i la cura d'un mateix i de l'entorn. A la primera sessió es farà una representació teatral en la qual s'escenificaran situacions de la vida quotidiana en què es plantegen diversos models d'interacció familiar. Els models de relació amb un mateix i amb els altres, es presentaran des de l'humor, la paradoxa i la sorpresa, amb un llenguatge que pretén obrir la percepció i activar el món emocional. En finalitzar, es durà a terme un recull dels interessos i les necessitats dels participants. A la segona sessió, es farà un retorn dramatitzat del treball realitzat a la primera sessió i un acompanyament al grup en la reflexió i l'anàlisi de situacions, amb dinàmiques i estratègies de comunicació, relació i construcció col·lectiva.

D’aquesta manera, Sant Andreu de Llavaneres continua treballant per consolidar-se com a vila educadora, i ho fa treballant tots els aspectes que tenen a veure amb l'educació dels infants i joves. Des de l'Ajuntament s'anima els pares i mares a participar en aquesta sessió.

Diputació de Barcelona
^