X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Carnaval 2
S'obre la convocatňria per participar en el Concurs de Disfresses 2019

Els participants es podran inscriure presencialment, a l'OAC de Llavaneres, o a través del web www.ajllavaneres.cat/carnaval19, fins al 28 de febrer.

L'activitat s'emmarca en el Carnaval 2019 de Sant Andreu de Llavaneres, que tindrà lloc del 28 de febrer al 6 de març.

La Regidoria de Joventut de Llavaneres ha publicat les bases per participar en el Concurs de disfresses 2019, que tindrà lloc el proper dissabte 2 de març de 2019 al Poliesportiu, a partir de les 17.30 h. Els participants es podran inscriure fins al 28 de febrer de forma presencial adreçant-se a l'OAC, o bé electrònicament al web: www.ajllavaneres.cat/carnaval19


Podran participar-hi totes aquelles persones o grups de persones que vagin disfressats, ja sigui de forma individual, en comparsa o en carrossa. No hi ha límits d'integrants per grup i, en cap cas, el nombre de persones es tindrà en compte com a criteri de valoració del jurat.
El primer premi serà de 350€, i anirà destinat a la millor carrossa. Un segon premi de 250€ a la millor comparsa i un tercer premi de 100€ a la millor disfressa individual o de grup reduït (d'1 a 6 integrants).
L'activitat es troba dins el marc dels actes programats pel Carnaval 2019 de Sant Andreu de Llavaneres, que enguany tindrà lloc del 28 de febrer al 6 de març.

Diputació de Barcelona
^