Escola municipal de música
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Inscripcions obertes als nous tallers de l'Escola Municipal de Música: Ballmanetes i Música per a uns versos

Aquest mes de febrer l'Escola Municipal de Música Llavaneres torna a organitzar una nova edició del taller Ballmanetes, per a infants de 6 a 36 mesos i les seves famílies, i el taller Música per a uns versos, per a majors de 16 anys.

xilòfon

El taller Ballmanetes es realitzarà al llarg de quatre dissabtes, on a través de la música i el moviment pares, mares i fills d'entre 6 i 36 mesos podran endinsar-se al món de la música i el moviment. Per a més informació i inscripcions, cliqueu al següent enllaç: Inscripcions al taller Ballmanetes, música en família. Les places són limitades.


llibre músicaA la segona edició del taller Música per a uns versos, s'analitzarà la relació entre la música i la poesia a través de les obres de cinc compositors clàssics. A més, els alumnes podran treballar la recitació de poemes amb un acompanyament musical. Constarà de cinc sessions i està dirigit a un públic a partir dels 16 anys. Per a més informació i inscripcions, cliqueu al següent enllaç: Inscripcions al taller Música per a uns versos.

Diputació de Barcelona
^