Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 11.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Mostra Literària Recurs
Es publiquen les bases de la Mostra Literària 2019

Hi podrà participar tothom major de 6 anys, empadronat al municipi o acreditant algun vincle amb Llavaneres.
Les obres es poden presentar fins al 15 de març. El jurat farà públic els guanyadors/es el 23 d'abril.

S'han publicat les bases per participar a la Mostra Literària de 2019, que organitza cada any la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, amb la col·laboració dels centres educatius del municipi. L'objectiu de la convocatòria és fomentar l'hàbit de la lectura, estimular la producció literària entre els més joves i donar a conèixer el seu talent creatiu. S'hi pot presentar qualsevol persona major de 6 anys empadronada al municipi de Sant Andreu de Llavaneres o que acreditin algun vincle amb la vila. Un mateix autor només podrà presentar un sol treball per a cada modalitat.

Els participants es classificaran en sis grups –segons edats- i es podran presentar treballs en les modalitats de poesia i prosa. Els textos han de ser individuals, escrits en català, totalment inèdits i es poden presentar fins al divendres 15 de març a l'Ajuntament. La temàtica del treball és lliure, tot i que queden exclosos del certamen escrits de temàtica científica i/o tècnica. Les obres s'hauran de registrar a l'Ajuntament: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14h; i els dimarts, de 16 a 20h.

Els guanyadors i segons classificats rebran lots de llibres i premis en metàl·lic de fins a 200 euros, segons la categoria. El veredicte del jurat, format per persones relacionades amb el món de la cultura de Sant Andreu de Llavaneres, es farà públic el 23 d'abril, a les 19 h, a la plaça de la Vila. Les obres guanyadores competiran amb la resta de treballs premiats de la comarca, en la Mostra Literària del Maresme.

Consulteu totes les bases: 

Bases Mostra Literària

Bases Mostra Literària

Fitxer: BASES_MOSTRA_LITERARIA_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 126,4 kB

Diputació de Barcelona
^