Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Obres Passeig Joaquim Matas
El Passeig Joaquim Matas tindrà ben aviat una nova vorera

Les actuacions en aquesta via van començar el 29 de gener, i duraran entre 1 o 2 mesos.

Les obres tenen l'objectiu de millorar l'accessibilitat i la seguretat de vianants. Es troba integrada en el Projecte de Camins Escolars.

Us informem que el passat 29 de gener es van iniciar les obres de construcció d'una vorera nova al Passeig Joaquim Matas. Les mesures tenen com a objectiu millorar l'accessibilitat dels veïns de la zona i, sobretot, dels alumnes de l'escola Jaume Llull. Actualment, i fins ara, la vorera quedava interrompuda a mig camí, fet que obligava als vianants a caminar per la calçada.

Tal com destaca Nani Mora, alcalde de Llavaneres: “a banda de la incorporació d'una vorera, les obres també reduiran l'amplada de la calçada, fet que produirà una reducció significativa de la velocitat del trànsit. D'aquesta manera, es millorarà considerablement la seguretat dels vianants”. Les obres tindran una duració d'entre 1 i 2 mesos.

L’actuació es troba inclosa en el Projecte de Camins Escolars elaborat entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, una iniciativa que té com a finalitat la creació d’itineraris segurs per als nens i nenes que van a l’escola cada dia, i adaptar trajectes amb risc zero per als vianants.  

Diputació de Barcelona
^