Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Obres Semàfor
En marxa les obres de millora a l'Avinguda de Sant Andreu
Es tracta d'un seguit de mesures que ja han començat a executar-se, i que tenen com a objectiu convertir aquesta avinguda, una de les principals de Llavaneres, en una via més segura i on els vianants tinguin la màxima prioritat.

Actualment, l'Ajuntament de Llavaneres, amb l'estret suport de la Diputació de Barcelona, està executant un projecte d'adequació de l'Avinguda de Sant Andreu (BV-5031). Concretament, a l'alçada del Camí de la Masia (punt d'accés a la urbanització de l'Ametllareda). Amb la intervenció es pretén pacificar aquest tram, fent-lo més segur, controlant el trànsit i, per tant, reduint significativament qualsevol risc viari.

L'actuació consisteix en la millora general d'aquesta important avinguda que connecta el mar amb el poble, i que cada dia en fan ús un gran volum de vehicles i vianants. Entre les accions dutes a terme, destaquen la col·locació de nous semàfors, les millores dels vials de les parades de bus i l'arranjament dels passos de zebra.

L'alcalde, Nani Mora, destaca que “les obres s'emmarquen en un projecte perseguit per l'Ajuntament amb la finalitat de pacificar un dels principals punts més transitats del municipi. Això vol dir prioritzar la circulació dels vianants i reconvertir el recorregut per tal que el risc viari sigui menor o zero. La seguretat en aquests tipus de vies és primordial, i garantirem que aquesta sigui total”.

Diputació de Barcelona
^