X
Emergència per sequera!
Notícies
01.03.2019
Els experts recomanen apostar per un futur Centre Ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual a Llavaneres
L'estudi detecta la necessitat d'aquest servei per convertir Llavaneres en un municipi més inclusiu i obert, així com per millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu i de les seves famílies.

El passat dimarts 26 de febrer va tenir lloc l'acte públic de presentació de l'Estudi Centre Ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual, finançat amb el Pressupost Participatiu 2018. La presentació, celebrada a la sala de plens de l'Ajuntament, va comptar amb l'assistència de familiars i usuaris del Casal del Pèsol, de la Fundació Maresme i de la Llar Sant Francesc. L'estudi fa palesa la viabilitat i la necessitat de crear el centre ocupacional a Llavaneres, que oferiria un servei a les persones amb discapacitat intel·lectual de les tres viles: Llavaneres, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt. L'empresa contractada per analitzar la viabilitat d'aquest servei, Alter Civites, amb Víctor Bayarri i Ester Morte al capdavant, recomana col·laborar amb una entitat gestora experta en la matèria per a la posada en marxa del futur centre ocupacional. L'execució d'aquest projecte no serà a curt termini, ja que cal definir l'espai on anirà ubicada la instal·lació.

L'alcalde de Llavaneres, Nani Mora, va obrir l'acte agraint a tots els que han fet possible l'estudi, “començant per l'equip de treball del Pressupost Participatiu de 2018 i continuant per la Fundació Maresme, les famílies i futurs possibles usuaris, professionals de l'EAP, la Llar Sant Francesc, el personal de l'Ajuntament i els representants polítics i serveis socials de Caldes d'Estrac i de Sant Vicenç de Montalt”. Per la seva banda, la regidora de Benestar Social, Gemma Martín, va cloure la presentació assegurant que “es treballarà perquè aquest projecte esdevingui una realitat, ja que seria molt beneficiós per a les famílies i les persones amb discapacitat intel·lectual, però a més ajudaria a convertir Llavaneres en un municipi més inclusiu, integrador i socialment més ric”.

L'acte també va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Caldes d'Estrac, Rosa Pou, i els regidors i personal de les regidories de Benestar Social i Participació Ciutadana de Llavaneres. A més, van assistir-hi altres tècnics i regidors de l'Ajuntament, a banda de professionals dels ajuntaments de Caldes i de Sant Vicenç.

Presentació Estudi Centre 2
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^