Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Cartell Oh mami
Vine a veure “Oh, Mami!” al teatre Borràs!
Acompanya'ns en una nova sessió de Sortida al Teatre. Serà el divendres, 26 d'abril, i podeu adquirir les entrades (40 €) a l'OAC de Llavaneres.

S'acosta una nova data de Sortida al Teatre, l'activitat cultural que et permet anar a veure grans obres de la cartellera catalana actual. El pròxim divendres, 26 d'abril, tens l'oportunitat de viatjar fins al Teatre Borràs de Barcelona per veure Oh, Mami!, una comèdia que et farà passar una gran estona. La sortida serà a les 19 h, des de la Plaça de la Vila de Sant Andreu de Llavaneres. L'obra comença a les 20.30 h i dura 1 h i 15 m. El cost de la sortida (inclou l'entrada i el desplaçament en bus) és de 40 €. Ja pots comprar l'entrada a l'OAC de l'Ajuntament fins al dimecres, 10 d'abril.

Sobre l'obra


Oh, Mami! és una comèdia dirigida per Oriol Vila i Raquel Salvador, i protagonitzada per Anna Barrachina, Jofre Borràs, Artur Busquets, Octavi Pujades, Betsy Turnez i Joana Vilapuig. L'obra tracta de tres amigues que decideixen obrir una botiga de cup-cakes, però la cosa no acaba de funcionar i una d'elles proposa ampliar el negoci, oferint a les clientes massatges amb final feliç a la rebotiga del local. A més d'una peça còmica d'embolics i situacions divertides, Oh, Mami! ens presenta un món de dones i d'homes a la recerca de la identitat personal, de la felicitat i del plaer.

Diputació de Barcelona
^