X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavamasterxef 2018
Ja us podeu inscriure al Llavamasterxef 2019!

El concurs busca promoure l'activitat econòmica i la promoció dels productes locals. Apunteu-vos-hi en aquest formulari. 

El termini d'inscripcions finalitza el dimarts previ a la festa, a les 14 h. Podeu consultar les bases per participar en el concurs aquí.

Torna la Festa del Pèsol de Llavaneres, i això significa que torna el concurs Llavamasterxef! Aquesta activitat, organitzada per l'àrea de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum, tindrà lloc el dissabte 13 d'abril, de 17 h a 20.30 h al parc de Ca l'Alfaro. L'objectiu és promoure l'activitat econòmica i donar a conèixer les múltiples i variades formes de cuina dels productes autòctons. Tot plegat, en un ambient agradable, lúdic i per a tota la família. Com l'edició passada, els participants s'agruparan en equips de 5 cuiners sota la direcció d'un capità o capitana. També es repetiran les tres proves:

• 1a Prova: "La caixa sorpresa": a partir d'uns ingredients "sorpresa" caldrà elaborar un plat creatiu i entrant, sota un límit de temps.


• 2a Prova: "Plat de Pèsol Garrofal": l'organització posarà el pèsol garrofal i l'equip, lliurement, a partir de receptes i materials propis, haurà de preveure els ingredients necessaris, les eines i cuinar el plat. Tot, amb un temps establert.

• 3a Prova: "Les bones postres" dolça creativitat en mans dels candidats.


Pel que fa als premis, en aquesta edició 2019 hi haurà un total de 4 premis, repartits en les categories de Llavamasterxef, amb un per prova, i Llavamasterxef Júnior, amb un únic guanyador. El termini d'inscripcions restarà obert fins al dimarts previ a la festa, a les 14h. Us hi podeu apuntar aquí. 

Segons explica la regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal: “aquesta és una manera de que els més “cuinetes” de la casa demostrin el que valen i es diverteixin”. Vidal destaca que “cada any, els participants del Llavamasterxef s'ho passen molt bé i elaboren plats exquisits, per això us animem a formar-ne part!”. Ja podeu trobar, publicades al Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament de Llavaneres, les bases per participar en el concurs. Accediu-hi aquí.

Diputació de Barcelona
^