Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llar d'Infants Minerva
S'anuncia el calendari de preinscripcions i matrícula a les llars d'infants de Llavaneres
El període de presentació de sol·licituds per a les llars d'infants públiques Minerva i Sant Nicolau estarà obert del 13 al 24 de maig.

S'han aprovat les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes a les llars d'infants del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius per al curs 2019-2020. En el cas de Sant Andreu de Llavaneres, el calendari del procés a les llars d'infants públiques Minerva i Sant Nicolau serà el següent: entre el 7 i el 9 de maig es publicarà l'oferta. El període de presentació de sol·licituds s'obrirà del 13 al 24 de maig, ambdós inclosos. El 4 de juny es publicarà la llista de sol·licituds de preinscripció al centre, amb la puntuació provisional. A partir de llavors, i fins a l'11 de juny, restarà obert el termini per presentar reclamacions. En qualsevol cas, el sorteig del número de desempat tindrà lloc del 12 al 14 de juny. Els sortejos es realitzaran en un acte a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El 18 de juny es farà pública la llista de sol·licituds de preinscripció al centre, amb la puntuació definitiva dels infants admesos i de la llista d'espera. El període de matrícula serà del 19 al 26 de juny.  

Per ser admès en una escola bressol o una llar d'infants pública el nen/a haurà de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs. El formulari de preinscripció estarà disponible pròximament al web de l'Ajuntament, de les llars d'infants i a la pàgina del Departament d'Educació. L'oferta de places a les escoles bressol municipals també es farà pública als taulers d'anuncis de les llars d'infants municipals i a la pàgina web de l'Ajuntament de Llavaneres.

Jornada de portes obertes

També us recordem que els centres ja han anunciat els dies de portes obertes. Serà en horari escolar, entre els dies 29 d'abril i el 3 de maig de 2019. Durant aquests, les llars d'infants públiques et conviden a visitar-les i veure com es viu un dia a l'escola. L’horari de visita als centres serà de les 10 a les 11.30 h del matí i de les 4 a les 6 h de la tarda. Cal concertar cita prèvia trucant als següents telèfons: Minerva (937926561) i Sant Nicolau (937930212).

Podeu consultar més detalls sobre el procés, així com la documentació a presentar, en l’arxiu adjunt en aquesta notícia. 

Procès preinscripció llar d'infants

Procès preinscripció llar d'infants

Fitxer: Proces_preinscripcio_1rcicle_inf_2019_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 79,48 kB


Diputació de Barcelona
^