X
Emergčncia per sequera!
Notícies
03.04.2019
Els joves de l'Institut recuperen la histňria de Llavaneres amb imatges

Durant tot el mes de març, els dos autors Lluís Albertí i Joan Devesa han presentat el llibre Sant Andreu de Llavaneres. Història gràfica 1880-1980 a l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut de Llavaneres.

Durant el passat mes de març, els autors del llibre Sant Andreu de Llavaneres. Història gràfica 1880-1980 han presentat el títol als alumnes de 4t d'ESO de l'Institut de Llavaneres. Els autors del treball són Lluís Albertí i Joan Devesa i, per tal que professors i alumnat el puguin consultar a la biblioteca, l'Ajuntament ha obsequiat el centre amb un exemplar.

L'acollida de les sessions ha estat molt exitosa i, per aquest motiu, l'Ajuntament voldria agrair  a l'equip directiu i a l'àrea de ciències socials de l'Institut per haver programat les sessions. A finals d'abril i principis de maig, el llibre es presentarà als alumnes de batxillerat del mateix centre. L'objectiu és que els joves coneguin com es vivia a Llavaneres fa un segle, a banda de mostrar amb documents històrics com era el nostre poble i com ha anat creixent a base d'activitats socials i lúdiques, així com el treball dels seus ciutadans. Els autors acompanyen l'exposició del llibre amb una acurada selecció de fotos antigues que aconsegueixen captar l'atenció dels alumnes durant tota la sessió.

El llibre, que es va presentar en un acte públic a l'església parroquial el passat 14 de desembre, està format per unes quatre-centes pàgines amb més de set-centes fotografies que procedeixen de l'arxiu d'en Quim Bertran i del Museu Arxiu. Us recordem que es pot adquirir per 45 euros al Museu Arxiu.

Presentació llibre fotografia 2
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^