X
Emergčncia per sequera!
Notícies
08.04.2019
“Let's clean up Europe”: Llavaneres es bolca amb el medi ambient

La jornada de sensibilització i consciència en matèria dels residus i contaminació tindrà lloc el diumenge, 12 de maig, i arrencarà a les 9.30 h. Us hi podeu inscriure aquí.

Torna la Let's clean up Europe a Llavaneres, la diada de conscienciació en matèria de contaminació i respecte del medi ambient, que es realitza a tot Europa per tal de promoure accions de sensibilització a través de diverses activitats. L'Ajuntament s'hi ha volgut sumar de nou, a través d'una jornada matinal de neteja en diferents espais verds del municipi. Seran un parell d'hores de feina i, en acabar, es convidarà a tots els participants a esmorzar. Tindrà lloc el diumenge, 12 de maig, i us hi podeu inscriure aquí (teniu temps fins divendres dia 10 a les 14 h). Es tracta d'una acció impulsada per les regidories de Medi Ambient, Esports i Participació Ciutadana de Llavaneres, amb el suport de l'ADF Serralada de Montalt.

A les 9.30 h del matí, arrencarà la jornada amb una trobada a la glorieta de la Mare de Déu de Montserrat. Finalment, a les 12.30 h tindrà lloc la cloenda al Parc de Ca l'Alfaro, amb esmorzar per a tots els voluntaris/es. Durant el matí els assistents, per grups, duran a terme una recollida de brossa en diferents espais verds de la vila. La novetat d'enguany és que en el formulari d'inscripció podran triar l'activitat que prefereixin: una passejada a peu per la muntanya mentre recullen deixalles en els marges dels camins; participar en una acció de neteja més intensiva o bé una recollida familiar. Durant tota l'activitat, podreu fer servir l'etiqueta #cleanupLlavaneres a les xarxes socials per assabentar-vos de les novetats, així com per compartir les vostres sensacions o experiències.

Let's clean up Europe és una acció comuna que pretén fer veure la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura, i que busca impulsar accions a través de la recollida d'aquestes deixalles, abocades il·legalment a boscos, platges o marges de rius. La jornada compta amb el suport de l'Ajuntament, la Diputació de Barcelona, el programa Life de la Unió Europea, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l'Agència de Residus de Catalunya, l'entitat Ecovidrio i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Serralada del Montalt.

Podeu consultar tota la informació sobre el projecte en aquest enllaç.

Cartell Let's clean up Europe
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^