Escola municipal de música
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.04.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció per a nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres

Període finalitzat. Per inscripcions fora de termini, contacteu amb el centre a través del correu electrònic escolamusica@ajllavaneres.cat

L'Escola Municipal de Música Llavaneres es prepara per començar un nou curs acadèmic després de l'estiu. Per aquest motiu, aquests dies obre les seves portes a les famílies i alumnes que estiguin interessats en els estudis musicals.

Portes obertes, del 6 al 9 de maig

Per aquelles famílies i futurs alumnes que vulguin conèixer més de prop el funcionament de l'Escola de Música, podeu assistir a les jornades de portes obertes del 6 al 9 de maig, de 16 a 20 h (Carretera de Sant Vicenç, 14 – Edifici Can Caralt). Us atendran de forma individualitzada per ensenyar-vos l'espai, explicar-vos l'oferta educativa i resoldre els vostres dubtes.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

  • Projecte Cluster, activitat que es realitza a l'Escola Jaume Llull i a l'Escola Serena Vall.
    • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. A través del joc, la percepció auditiva, la cançó i el moviment, experimenten amb els paràmetres musicals i aprenen a viure i estimar la música.
    • Cor escolar, per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Una iniciació a la música a través del cant coral, una oportunitat per aprendre a utilitzar els recursos de la veu.
  • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de la pràctica del cant coral i el llenguatge musical per tal de descobrir els elements que conformen la música.
  • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral. Els aporta les eines bàsiques per desenvolupar-se en el món de la música.
  • Joves, a partir de 12 anys. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet seguir evolucionant amb el seu instrument i complementar-ho participant en conjunts instrumentals o corals. També hi ha la possibilitat de fer un treball més intensiu per tal de preparar les proves d'accés a estudis professionals.
  • Adults. Permet participar a la Coral d'adults Minerva, iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, tocar en un conjunt instrumental per adults o aprendre llenguatge musical.
  • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, com el Ballmanetes per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família, Música per a uns versos sobre la relació de la música i la literatura, o Música i cinema en col·laboració amb la Biblioteca Municipal. En podeu estar puntualment informats a través de l'escola o els canals de comunicació de l'Ajuntament.

Una diversa oferta instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant i baix elèctric. Una vegada l'alumne tingui un mínim coneixement de l'instrument, podrà participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de pianos, conjunt de guitarres, banda de vent, orquestra de corda, música de cambra, combo, conjunt de percussió o conjunt de música electrònica.  

oferta instrumentalPer a més informació, contacteu amb l'Escola Municipal de Música a escolamusica@ajllavaneres.cat, al 93 792 92 80 o adreçant-vos a Carretera de Sant Vicenç, 14 (Edifici Can Caralt) en horari de secretaria, de dilluns a dijous de 16 a 20h.

Oferta educativa 2019-2020

Oferta educativa 2019-2020

Fitxer: Oferta_educativa_2019_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 135,03 kB

Diputació de Barcelona
^