Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies

Les inscripcions ja estan obertes, si us hi voleu apuntar ho podeu fer omplint aquest formulari

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum de l'Ajuntament de Llavaneres té a punt la nova programació del Forma't per aquest 2019. Es realitzaran conferències, tallers i cursos amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de la vila. Les sessions s'impartiran a la Biblioteca municipal.

Les activitats s'han programat a partir de dos grans blocs, atenent el perfil del participant a qui s'adreça l'oferta lectiva: empresa i emprenedoria, i persones que volen trobar feina. La majoria de sessions es faran en horari de tarda, però també n'hi haurà algunes de matí. Les dates són aproximades i poden variar segons la disponibilitat de l'espai. Recordeu que les places són limitades, s’assignen per l'ordre d'inscripció i haurà llista d'espera. Us podeu inscriure a les sessions a través d'aquest formulari.

Enguany hi haurà cursos d’idiomes (Anglès, Francès i Xinès), d’alfabetització digital, de tramitar factures electròniques, de disseny amb el programa Photoshop (formació en línia), sobre el funcionament del registre d'empreses licitadores, i sessions informatives sobre el programa Reempresa.

Tríptic Forma't 2019

Tríptic Forma't 2019

Fitxer: PROVA_diptic_FORMAT_19_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.18 MB