Participació ciutadana - Sant Andreu de Llavaneres

Destacats participació
06.05.2019
La Generalitat engega un procés participatiu per 'construir junts' l'estona de menjador escolar a les escoles catalanes

El Departament d'Educació impulsa un procés participatiu en relació als menjadors escolars. Sota el títol Construïm junts l'espai de migdia, es pretén definir com ha de ser l'espai de migdia en els centres educatius a través del màxim consens entre tots els agents implicats. Actualment uns 400.000 alumnes catalans mengen diàriament als aproximadament 2.000 menjadors escolars que hi ha a Catalunya.

El debat, que girarà entorn a tres eixos temàtics proposats, que són l’espai de migdia en el projecte educatiu de centre, l’alimentació i la qualitat del servei, s’estructura en dues fases. La primera, que anirà de maig a juliol, està adreçada a tota la ciutadania, especialment a les persones, associacions i entitats vinculades al sector. S’hi podrà participar a través de sessions presencials arreu del territori, sessions autogestionades i de manera online a través del portal.

Pel que fa a la segona fase, que anirà de setembre a octubre, s’hi sumaran els infants i joves dels centres educatius i dels òrgans participatius formats per infants. Es fa amb posterioritat perquè el calendari del procés participatiu s’ha adequat al del curs escolar i d’aquesta manera per facilitar-ne la seva participació. S’hi podrà participar mitjançant sessions autogestionades i de manera online a través del portal. Les aportacions on-line es podran fer al llarg de tot el procés.

Material informatiu

Díptic

Fitxa de treball

Informe actuacions prèvies

Participa-hi aquí.

Procés participatiu