X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
coworking
Una nova empresa s'incorpora al coworking Llavaneres
Aquest espai innovador dins de Ca l'Alfaro allotja empreses i emprenedors i els facilita serveis per consolidar-se i créixer

Una nova empresa dedicada al sector immobiliari farà ús des les instal·lacions del coworking Llavaneres, després que l’alcalde Nani Mora i la responsable de l’entitat jurídica hagin signat el conveni. Actualment hi ha treballant al coworking una empresa i dos emprenedors individuals en dos despatxos. També hi ha dues taules individuals lliures per a aquelles persones que encara es vulguin apuntar al coworking i tinguin la idea d'iniciar un nou projecte empresarial.

Amb l’objectiu de consolidar, impulsar i desenvolupar tots els sectors econòmics que poden ajudar a crear riquesa i llocs de treball, l’Ajuntament de Llavaneres va posar en marxa l’espai de coworking a les dependències de Ca l’Alfaro. Amb aquesta mesura, impulsada des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, es vol facilitar la creació d’empreses innovadores i fomentar la competitivitat empresarial al territori.

El Coworking Llavaneres proposa tres modalitats de participació: despatxos per a allotjament empresarial, taules de treball i espai d’innovació, racó del cafè i sala polivalent. Cadascuna de les modalitats compta amb uns horaris i uns preus de lloguer que es troben recollits en aquest enllaç del web.

Diputació de Barcelona
^