Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 20.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya aprova les bases de les subvencions per la rehabilitació d'habitatges
Els ajuts promouen la millora de l'accessibilitat, l'eficiència energètica i la seguretat dels edificis. La convocatòria encara està tancada tot i que es preveu que s'obri abans de l'estiu

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial. Són subvencions destinades a rehabilitar els elements comuns dels edificis, amb la finalitat de fomentar la millora de l'eficiència energètica i la sostenibilitat , la conservació, i la millora de la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat. Els edificis han de disposar, amb caràcter obligatori i prèviament a la sol·licitud de la subvenció, de l'Informe d'Avaluació de l'Edifici (IAE).

Poden accedir a les subvencions les juntes o comunitats de propietaris, les cooperatives de propietaris o les empreses constructores arrendatàries o concessionàries dels edificis. Els ajuts contemplen actuacions com la instal·lació de sistemes d'energia solar; de sistemes de calefacció, refrigeració, producció d'aigua calenta sanitària; la instal·lació d'ascensors, remuntadors d'escales, rampes o altres dispositius d'accessibilitat; la instal·lació domòtica i d'altres avenços tecnològics per afavorir l'autonomia de les persones grans o amb discapacitat; o bé les actuacions per millorar les deficiències relatives a l'estat de conservació de les cobertes, terrats, façanes, patis i mitgeres.

Actualment la convocatòria encara no està oberta, tot i que es preveu que s'obri abans de l'estiu i romangui oberta fins setembre. Les sol·licituds es podran presentar a l'oficina local d'habitatge.

Diputació de Barcelona
^