Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
casal estiu detall
Comencen les inscripcions al Casal d'Estiu de Sant Andreu de Llavaneres!
Fins al 20 de juny els infants de la vila es poden apuntar a l'activitat que es farà a l'Escola Jaume Llull i a l'Espai Labandària

Torna el Casal d'Estiu de Sant Andreu de Llavaneres! Del 23 de maig al 20 de juny es poden realitzar les inscripcions en aquest enllaç. El casal està adreçat a infants de 3 a 12 anys (P3 a 6è de primària) i comptarà amb diverses activitats d'oci i lleure, dinamitzades enguany per l'empresa Quiràlia. Es farà del 25 de juny al 2 d’agost a l'Escola Jaume Llull, i del 2 al 6 de setembre a l'Espai Labandària.

Per a resoldre qualsevol dubte relacionat amb el procés d'inscripció un professional de l'empresa serà a Ca l'Alfaro el 3 de juny de 9 a 13h. Tot i això les famílies poden contactar amb Quiràlia a l'adreça de correu electrònic judith@quiralia.cat o al número de telèfon 938 514 855 en el mateix horari.

Aquests són els preus del casal:

casal estiu preus

Durant el mes de setembre l’horari del casal serà de matí i menjador. Les famílies nombroses o monoparentals tindran un 10% de descompte de la quota per infant inscrit, excloent els serveis d’acollida, permanència  menjador.

Les famílies que inscriguin dos o més infants tindran un descompte d’un 10% en el segon fill i següents, també excloent els serveis d’acollida, permanència  menjador.

Presentació del Casal d'Estiu 2019

Presentació del Casal d'Estiu 2019

Fitxer: Presentacio__769__REUNIO__769__FAMI__769_LIES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 22
Mida: 3,12 MB

Diputació de Barcelona
^