Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La temporada de platja s'inicia i tindrà la novetat d'una nova passera
El litoral del municipi ja està adequat pel bany amb l'abalisament de les platges i el servei de socorrisme, que del 22 de juny al 8 de setembre serà diari

Arriba l'estiu i l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ja ho té tot pràcticament a punt perquè els veïns i veïnes gaudeixin de la temporada de platja amb comoditat i seguretat. De fet des de l'1 de juny hi ha servei de socorrisme, que fins la revetlla de Sant Joan estarà operatiu només els caps de setmana. Des d'aleshores i fins el 8 de setembre el servei serà diari, i el darrer servei es farà el 10 i 11 de setembre.

Els serveis a la platja ja estan instal·lats: l'abalisament per delimitar la zona de bany, la instal·lació de les dutxes i els WC portàtils, i també està disponible la cadira amfíbia per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda. Només resta pendent un element que també és la novetat de la temporada d'enguany: es tracta d’una nova passera, que s'allargarà fins a l'aigua. Les peces estan encarregades i en els propers dies s'adequarà la sorra per tal d'instal·lar-la.

Podeu trobar més informació sobre les platges de Llavaneres en aquest enllaç

Platja de Llavaneres 1

Diputació de Barcelona
^