X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 24.06.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Čxit de la xerrada sobre les urgčncies nocturnes i el servei 061
Una cinquantena de persones omplen la sala principal del Casal de la Gent Gran per resoldre els dubtes habituals sobre salut i els serveis d'atenció bŕsica

Arrel de les trobades amb la gent gran promogudes per les regidories de Participació Ciutadana i de Benestar Social, els veïns i veïnes van traslladar la necessitat de saber com funcionen exactament els serveis d'atenció mèdica urgent. D'aquesta manera, es va organitzar una xerrada al Casal de la Gent Gran el passat dia 20 de juny que va resultar tot un èxit, amb una cinquantena d'assistents.

Hi van participar la cap de l'Atenció no Presencial del 061 CatSalut Respon, Dra. Núria Torres; la responsable d'Atenció Continuada Urgent Territorial de la regió Metropolitana, Carme Lisbona; la directora del CAP de Llavaneres, Isabel Fontanella; i l'adjunta a l'Equip d'Atenció Primària, Anna Torrente.
Les professionals van explicar com funciona el servei d'atenció telefònica 061 CatSalut Respon i també l'aplicació per a mòbils. Es va recomanar a tothom que es descarregui i s'hi introdueixin totes les dades personals, ja que en cas de necessitar servei mèdic urgent, l'aplicació geolocalitza la trucada i el receptor rep el perfil del pacient de seguida.

Des del Casal van sol·licitar disposar de més material divulgatiu per tal de tenir aquesta informació a mà i mantenir informats a tots els veïns i veïnes.

La regidora de Benestar Social, Gemma Martín, va explicar que “l'èxit d’aquesta xerrada mostra la importància de les trobades amb la gent gran i com de necessari és ser a prop de la gent i respondre a les seves necessitats. Per això promourem el consell municipal, per mantenir aquest contacte directe i fer polítiques més ajustades a les necessitats de la gent gran del municipi”.

Xerrada CatSalut

Diputació de Barcelona
^