X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres es llença a la piscina per l'Esclerosi Múltiple!
La 26 edició de la jornada solidària Mulla't va aconseguir recaptar uns 700 euros

Els veïns van tornar a mostrar la seva solidaritat i unes 60 persones van llançar-se simultàniament a la piscina municipal de Llavaneres al punt de les 12 del migdia del diumenge 14 de juliol, en l'acte central de la 26 edició del Mulla't per l’Esclerosi Múltiple.

Durant tota la jornada es van realitzar diverses activitats, com per exemple tallers de manualitats i venda de marxandatge. En total es van recaptar uns 700 euros, entre les entrades a la piscina municipal, la participació a les activitats, els donatius i la venda de material de la Fundació.

Aquesta jornada organitzada per la Federació Esclerosi Múltiple (FEM) pretén, per una banda, conscienciar a la població sobre què és i què implica patir aquesta malaltia i, per l'altra, recaptar fons per la investigació. Des de les regidories de Salut Pública i Participació Ciutadana agraeixen el suport de les tres voluntàries que van col·laborar en l'organització del Mulla't i donen les gràcies als assistents pels seus donatius i per la participació en la jornada.

Mulla't 2019 diumenge 14

Diputació de Barcelona
^