X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament signa el nou contracte de gestió de les llars d'infants públiques
L'empresa Serveis per a la infància Créixer Junts s'encarregarà del servei d'escolarització en aquests equipaments fins el 31 d'agost de 2021

Les llars d'infants Sant Nicolau i Minerva ja compten amb una nova empresa que les gestionarà els propers anys. L'Ajuntament ha signat els contractes administratius corresponents de gestió del servei d'escolarització i dels serveis complementaris, amb l'empresa Serveis per a la infància Créixer Junts. Els contractes es van formalitzar amb l'acte de signatura per part de l'alcalde de la vila, Joan Mora, i la responsable de l'empresa Meritxell Piazuelo. També hi van ser presents la regidora d'Educació, María José Cano, i el Secretari de l'Ajuntament, Josep Lluís Valentín.

L'empresa es farà càrrec de la gestió de les llars d'infants públiques durant dos cursos escolars, entre l'1 de setembre de 2019 i fins el 31 d'agost de 2021. D'aquesta manera, el servei enceta nova etapa en la gestió i amb continuïtat dels projectes pedagògics de les dues llars d'infants públiques.

Contracte llars infants

Diputació de Barcelona
^