X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 29.07.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Descobreix Can Caralt durant l'agost i gaudeix d'una ŕmplia programació cultural
La Regidoria de Cultura ho té tot a punt per la quarta edició del festival de música que oferirŕ durant quatre divendres d'agost

Can Caralt obre per vacances! Torna un any més la programació cultural al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres, per oferir vespres i nits que us ompliran els sentits. Echa Paká, Xarim Aresté, Jazz Lakatans i Jaume Vilaseca Trio són els grups que actuaran als jardins de l'equipament.

Tots els actes musicals són gratuïts i organitzats per la regidoria de Cultura i la Comissió de Festes de Sant Andreu de Llavaneres. Començaran a les 22 h i es comptarà amb servei de bar. Com a novetat, els dies 16 i 23 d'agost, mitja hora abans de cada actuació, pujaran a l'escenari dues alumnes de l'Escola Municipal de Música per fer de teloneres.

A més a més, cada divendres a les 20 h, abans de tots els concerts, es podrà fer una visita comentada al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres i a la Pinacoteca.

Divendres 2 d'agost: Echa Paká

El sextet barceloní d'origen majoritàriament cubà Echa Paká portarà la seva proposta musical vital i lúdica a Llavaneres. El seu repertori, basat en la música cubana i que integra des del bolero al son, passant per la guaracha i el cha-cha-cha, incorpora temes emblemàtics de la música cubana i composicions pròpies.

Divendres 9 d'agost: Xarim Aresté

Va guanyar amb el disc "La rosada” els premis Altaveu, el Cerverí, i l'Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l'any. Ara presenta "Polinèsies", un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents.

Divendres 16 d'agost: Jazz Lakatans

Lakatans neix a finals dels anys 70, com un projecte de Santi Arisa que passa per diferents festivals de jazz. Diferents músics van col·laborar en el grup, però actualment està constituït com a trio amb els músics Josep Mas “Kitflus” i Rafael Escoté. Una actuació amb músics de luxe.

Divendres 23 d'agost: Jaume Vilaseca Trio

Des de la publicació del disc “Aquí i Allà”, el talentós músic lidera un trio de jazz-fusió que apropa el jazz amb la música llatina i el flamenc. Aquest plantejament innovador els ha portat per festivals d'arreu del món.

Can Caralt agost

Diputació de Barcelona
^