X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.08.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sala Biblioteca
La biblioteca municipal renova l'equipament audiovisual de la sala d'actes

El nou equip consta d'una nova instal·lació de projecció (amb una pantalla nova), de so, microfonia i il·luminació.

La renovació s'ha dut a terme en el marc del Programa Complementari de Reforma i Millora d'Equipaments Locals 2019, amb una subvenció que la Diputació de Barcelona ha atorgat a l'Ajuntament.

La sala d'actes de la biblioteca municipal ha renovat tot el seu equipament audiovisual, modernitzant els aparells de so, vídeo i il·luminació. Aquest procés de renovació es porta duent a terme des dels passats mesos de gener i febrer d'enguany. D'aquesta manera, la nova sala d'actes compta amb un nou canó de projecció i una nova pantalla, amb connexions VGA i HDMI i adaptable a tota mena de dispositius. A més, també integra un nou sistema de so i un nou sistema d’il·luminació especialment dissenyats per a les conferències i les presentacions de llibres que es duran a terme a la biblioteca.

A banda de tot això, també s'ha renovat el sistema de microfonia de la sala: l'equipament compta ara amb un micròfon fixe i un sense fils, que servirà per a les intervencions de ponents i públics en les xerrades, formacions i altres actes que aculli la sala.  

La instal·lació del nou equip s'ha realitzat gràcies a la concessió de la subvenció del Programa Complementari de Reforma i Millora d'Equipaments Locals 2019, de la Diputació de Barcelona.

Diputació de Barcelona
^