Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Benestar Social Notícies
Fins al 4 de novembre es poden sol·licitar ajuts per instal·lar-hi equipaments que millorin la qualitat de vida d´aquests veïns de Llavaneres

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha obert una convocatòria d’ajuts públics destinats a persones grans i persones amb discapacitat i/o en situació de dependència. En concret, aquestes subvencions tenen com a finalitat la millora dels habitatges d'aquestes persones amb manca d’autonomia personal, facilitant-los la compra o instal·lació d'equipament que ajudi a l'accessibilitat i funcionalitat de la llar (llit articulat, caminadors, accessoris per millorar l'accessibilitat del bany, dutxa o banyera, etc.).

Els destinataris de l'ajut són persones  empadronades al municipi de Sant Andreu de Llavaneres, amb una antiguitat mínima de 6 mesos, que acreditin una residència habitual i efectiva al municipi, es trobin en una situació de dificultat socioeconòmica i reuneixi alguna de les següents situacions:

- Persones que tinguin acreditada la seva condició de discapacitat i/o estiguin en situació de dependència.
- Persones majors de 80 anys que visquin soles o bé amb una altra persona gran.

El termini de sol·licitud és fins al 4 de novembre de 2019. Caldrà sol·licitar cita prèvia amb l’equip de serveis socials, que assessoraran en tot moment la persona que sol·liciti l’ajut i li facilitaran la documentació necessària per tramitar-lo. Per a més informació podeu contactar amb la Regidoria de Benestar Social.

La regidora de Benestar Social, Gemma Martín, ha explicat que «la igualtat d’oportunitats i la millora de les condicions de vida de les persones vulnerables del municipi és una de les nostres màximes prioritats. Amb aquestes subvencions fem un pas més enllà i assegurem que les persones que més ho necessiten puguin tenir casa seva disposada amb la màxima comoditat i funcionalitat».

cadira de rodes