X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 17.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Deixa el vehicle aparcat i suma't als actes de la Setmana Europea de la Mobilitat
Hi haurŕ restriccions de trŕnsit al pg. de la Riera i als voltants de les escoles Serena Vall i Jaume Llull, a més de jocs infantils al pg. de la Mare de Déu de Montserrat

Del 16 al 22 de setembre Sant Andreu de Llavaneres se suma un any més a la Setmana Europea de la Mobilitat, que té per objectiu promoure desplaçaments més sostenibles, segurs i saludables. Durant aquests dies i els posteriors hi ha organitzades diverses accions de conscienciació a les quals l'Ajuntament anima a tots els veïns a participar-hi.

Una de les accions serà fomentar els camins escolars segurs i saludables. Així, restarà prohibida la circulació de vehicles a les rodalies de l'escola Jaume Llull (dimecres 18) i l'escola Serena Vall (dijous 19), i només hi tindrà accés el transport públic urbà, el transport escolar i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda. Les restriccions a l'escola Jaume Llull seran de 8:30 a 9:15 h, de 12:30 a 13:15 h, de 14:30 a 15:15 h i de 16 a 16:45 h. Pel que fa a l'escola Serena Vall, les restriccions seran de 8:30 a 9:15 h, de 12 a 12:45 h, de 14:30 a 15:15 h i de 16 a 16:45 h.

El divendres 20 s'instal·larà al pg. de la Mare de Déu de Montserrat un circuit d'educació viària amb senyals de trànsit i vehicles ecològics i també hi haurà un inflable i una tirolina. Les activitats lúdiques seran de 16:30 a 20:30 h.

Finalment, el diumenge 22 se celebra el Dia Sense Cotxes. Es tallarà la circulació de vehicles del pg. de la Riera entre el c. del Mestral i el ptge. de Massorrà (un tram de 1,5 km), de les 7 a les 21 h. Aquest espai es reservarà per caminar, anar en bicicleta, en patinet, etc.
A més, el bus urbà C22 serà gratuït durant tota la jornada els dies 18, 19 i 22 de setembre per fomentar l'ús del transport públic.

El regidor de Mobilitat, Jordi Roldós, ha explicat que «un any més volem conscienciar la ciutadania sobre la protecció de la qualitat de l'aire i la prevenció d'accidents de trànsit, amb espais lliures de cotxes i fomentant el transport públic. Mica en mica anem canviant els hàbits per fer de Llavaneres una vila més neta i sostenible».

Setmana Europea de la Mobilitat

Diputació de Barcelona
^