X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Versió per imprimir
Documents
La font de la Llorita

Si des de Ca l'Alfaro reprenem la ruta cap al nord de la població arribarem a la font de Llorita. Aquest indret, molt a la vora del centre urbà, va ser des dels anys cinquanta un lloc d'esbarjo per a molts llavanerencs. Al costat de la riera i a l'ombra de les alzines i altres arbres centenaris, es va construir una font i diversos bancs; durant alguns anys, també s'hi instal·lava, a l'estiu, un petit "merendero". Eren moltes, les colles d'amics que als vespres d'estiu es portaven les taules i cadires per anar a sopar sota la fresca dels arbres. També s'hi organitzaven ballades de sardanes i altres actes festius i també era un lloc habitual per als infants de les escoles que hi anaven, la tarda del dijous gras o altres dies, a fer una excursió i berenar.

Aquest és el punt de destinació de la nostra ruta, que hem començat al barri marítim. A partir d'aquí s'enceten diverses rutes de muntanya per a visitar paratges i llocs d'interès de la part muntanyosa del terme.

El barri marítim - La riera - Nucli urbà: Ca l'Alfaro i l'Església parroquial - L'empremta modernista - Molí d'en Cabot - Rocs d'en Magí - Església antiga i ermita de la Llorita

Punts d'interès

Diputació de Barcelona
^