Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Població 2020 Coronavirus: Covid 19
Cal evitar que aquests col·lectius tan vulnerables surtin al carrer sota cap precepte

La regidoria de Salut Pública, en coordinació amb les farmàcies de Llavaneres, posarà en marxa a partir de dilluns 23 de març un protocol per fer arribar a domicili la medicació als majors de 65 anys i als malalts crònics que no tinguin una xarxa familiar que ho pugui resoldre. Són un dels col·lectius més vulnerables i no han de sortir de casa en cap cas.

El circuit es farà possible gràcies a la implicació de la xarxa de voluntaris organitzada des de l'Ajuntament de Llavaneres. Quins passos caldrà seguir?

  1. L'usuari trucarà a la seva farmàcia de referència perquè li preparin els medicaments prescrits pel seu metge.
  2.  La farmàcia prepararà la medicació de seguida que pugui -cal tenir en compte que estan molt col·lapsats- i avisarà els seus voluntaris de referència.
  3. La farmàcia pactarà amb l'usuari el mètode de pagament (haurà de ser amb targeta de crèdit o altres sistemes de pagament telemàtic, en cap cas amb diners en metàl·lic).
  4. El voluntari anirà a la farmàcia i portarà la comanda a la porta de casa del malalt crònic i/o gent gran. No hauran de tenir contacte i no hi haurà en cap cas intercanvi de diners.

A partir d'avui mateix, la regidoria de Participació Ciutadana es posarà en contacte amb els voluntaris per buscar dues persones com a referents de cada farmàcia.

Farmàcies de Llavaneres

Podeu contactar amb les següents farmàcies per activar el circuit:

Farmàcia Burniol
Alzina, 38 (Ametllareda). Tel: 93 792 96 88

Farmàcia Guinart
Sant Pere, 20. Tel: 93 795 28 47

Farmàcia de Regàs
Avda. Sant Andreu, 68. Tel: 93 792 94 93

Farmàcia Rodríguez
Clòsens, 36. Tel: 93 792 61 99

Farmàcia A. Lorente Yuste
Pintors Masriera, 14. Tel: 93 597 22 64

Medicació