X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.11.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Consum programa una exposició a la Biblioteca

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme de Llavaneres proposa, dins del marc de la col·laboració amb el servei de Consum de la Diputació de Barcelona, noves accions per aquest 2021 de suport a empreses i consumidors.

Adreçada al públic en general, la Regidoria proposa visitar l'exposició: 'Lidera el teu consum. Ciutadà actiu, consumidors responsables'. Estarà instal·lada a la Biblioteca municipal de Llavaneres.

    • Aquesta mostra pretén ser un viatge pels cinc sentits que hem de posar com a persones consumidores. Qualsevol persona que compra un producte o contracta un servei per fer-lo servir –no amb un ús empresarial– és un consumidor o consumidora. Conèixer els nostres drets i com els podem exercir ens protegeix, com a persones consumidores, de possibles abusos.

Consum        Consum

Oficina Mòbil del Consumidor

Informem que, de moment, continua aturat el programa de visites de l'Oficina Mòbil d'Atenció al Consumidor i, per tant, les reclamacions s'han de continuar presentant a la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme perquè les derivi a la Diputació de Barcelona. Ho podeu fer clicant aquí.

Diputació de Barcelona
^