X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.08.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nous casos d'incivisme
Els actes d'incivisme no donen treva

L'Ajuntament de Llavaneres vol expressar el rebuig a qualsevol acte de vandalisme que malmeti la convivčncia ciutadana i, alhora fa una crida al civisme i la responsabilitat col·lectives.

Aquests darrers dies, la Policia Local ha efectuat diferents actuacions. Ha aixecat set actes de tinença i consum de substàncies estupefaents, dues detencions per robatori en interior d'habitatge, tres detencions per robatori en un establiment i una detenció per robatori de cable de coure.

Incivisme agost 1            Incivisme agost 3

Malgrat els avisos i les denúncies, però, els casos d'incivisme i de desobediència de les ordenances municipals són reiteratius.

La Policia Local, però, vol agrair la col·laboració ciutadana que sovint ajuda a detectar situacions de risc. A més, vol recordar a tota la població que es troben a la seva disposició i que cal que els adverteixin de qualsevol actitud sospitosa que els veïns puguin detectar. També reiteren que cal extremar la prudència i estar alerta de qualsevol anomalia que es detecti en habitatges o a la via pública. Podeu contactar amb la Policia Local al telèfon 93 792 69 69. 

Diputació de Barcelona
^