Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
Se servirà fins a l'1 de maig als restaurants participants

Del 15 de març a l'1 de maig, els restaurants locals ofereixen menús especials per poder degustar la millor cuina del Pèsol Garrofal de Llavaneres.

24a MOSTRA GASTRONÒMICA DEL PÈSOL GARROFAL I LA COCA DE LLAVANERES

Al restaurant Vil·la Minerva
Divendres, 12 d’abril
21 h 15è Sopar gastronòmic del Pèsol, organitzat pel restaurant Vil·la Minerva. Preu: 60 €.
Cal inscripció i pagament previ. Més informació i inscripcions de dimecres a diumenge, de 10 a
17.30 h, al telèfon 93 792 61 04 o per WhatsApp al 651 597 115.

Del 15 de març a l’1 de maig de 2024

Els restaurants participants en la Mostra ofereixen diferents menús que inclouen pèsols de Llavaneres.

AL DUOMO RISTORANTE ITALIANO
Av. de Catalunya, 45 bis
Tel. 608 686 707
www.alduomollavaneres.com
Tancat diumenge nit i dilluns
Plat:
Lluç amb salsa de pèsols
Preu: 22,00 € (IVA inclòs)

CAN JAUME
Port Balís, s/n
www.canjaume.cat
Tel. 937 926 960
Tancat dimecres
Menú:
- Aperitiu de Can Jaume i coca torrada amb tomàquet
- Raviolis de gambes i ceps
- Pèsols de Llavaneres ofegats amb botifarra negra i blanca
- Coca de Llavaneres
- Celler: Pansa Blanca, DO Alella
Preu: 42,00 € (IVA inclòs)

CAN PERICH
Carrer de Munt, 59.
Tel. 937 929 793
www.canperich.com
Tancat dilluns i dimarts. Dimecres, dijous i diumenge de 8 a 16 h. Divendres i dissabte de 8 a 16
h i de 20 a 23 h
Plats:
Pèsols de Llavaneres ofegats
Preu: 22,75 € (IVA inclòs). Només el cap de setmana i entre setmana, per encàrrec, amb un
mínim de dos dies d'antelació.
Celler: Blanc de Blancs (Pansa Blanca), Buquet d’Alella, DO Alella. Preu: 16,95 € (IVA inclòs)

MASIA BARTRÈS
Passeig Bellaire, 48
Tel. 937 927 001
www.masiabartres.com
Obert: cada dia de la setmana; la Mostra Gastronòmica se serveix només els caps de
setmana.
Plats:
Pèsols de Llavaneres ofegats: Preu: 22,00 € (IVA inclòs)
Coca de Llavaneres: Preu: 5,50 € (IVA inclòs)
Celler: Alella Marfil, DO Alella: 20,00 € (IVA inclòs)

PINS MAR
Passeig Marítim, 86-100
Tel. 937 926 902
www.restaurantpinsmar.com
Dilluns tancat
Plats:
- Pèsols garrofals de Llavaneres ofegats: Preu: 26,00 € (IVA inclòs)
- Coca de Llavaneres. Preu: 6,00 € (IVA inclòs)

LA ROSETA – MENJARS PER EMPORTAR
Av. de Pau Casals, 29
Tel. 660 613 056
www.menjarsroseta.cat
Obert: de dimarts a diumenge, de 9 a 15 h
Racions per emportar:
- Pèsols garrofals de Llavaneres ofegats. Preu: 20,00 € (IVA inclòs)
- Croqueta de pèsols ofegats amb formatge de cabra. Preu: 2,00 € / unitat (IVA inclòs)
- Mousse de pèsols. Preu: 6,50 € (IVA inclòs)
- Pèsols amb sípia. Preu: 11,00 € (IVA inclòs)


MAS NADAL
Riera de l’Avall, 8
Tel. 937 927 244 / 656 858 160
www.elmasnadal.com
Obert: les nits de divendres i dissabte, i cada migdia excepte dimarts
Plat: Pèsols ofegats a l’estil Mas Nadal: 17,50 € (IVA inclòs) .

LA TAVERNA DEL PORT
Port Balís, local 11.
Tel. 937 927 303
www.latavernaportbalis.com
Obert: de dimecres a diumenge i els dies festius, de 13 a 17 h
Menú:
- Peix fregit
- Pèsols ofegats amb botifarra i cansalada
- Coca de Llavaneres
- Celler: Pansa Blanca, DO Alella
Preu: 40,00 € (IVA inclòs)

VITERRA RESTAURANT
Port Balís, 11.
Tel. 932 317 341
viterra.restaurantportbalis@gmail.com
www.viterrarestaurant.es
Obert: les nits de divendres i dissabte i cada migdia, excepte dilluns
Menú disponible de divendres a diumenge i entre setmana avisant amb antelació.
Menú:
- Croqueta de la setmana
- Torrada d’steak tàrtar amb maionesa de kimchi
- Mini amanida de l’horta amb ventresca
- Pèsols de Can Serra
- Coca de Llavaneres amb gelat de nata
Vi: Serralada marina. Pansa blanca. DO Alella
Inclou aigua i pa
Preu: 40 € (IVA inclòs)

ÀLEX RESTAURANT
Avinguda de Can Sans, 68
Tel. 619 558 320
www.alexrestaurant.es
Obert: cada dia. Horari de cuina de 13 a 15.45 h i de 20 a 22.30 h
Pèsols ofegats de Llavaneres.
Preu menú diari : 17,90 € (IVA inclòs) + 4,00 € suplement plat de pèsols
Preu menú cap de setmana : 24,90 € (IVA inclòs) + 2,50 € suplement plat de pèsols

YUCCA RESTAURANT
Port Balís, 2-3
Tel. 623 54 23 58
www.yuccarestaurant.wordpress.com
Obert: De dimecres a diumenge.
Plat: Shirashi bowl d'arròs de sushi amb tàrtar de llagostins, pèsols de Llavaneres amb ceba de Figueres caramel·litzada, tobiko (ous de peix volador) i la nostra salsa tàrtara.
Preu: 12,50 € (IVA inclòs)

RESTAURANT FILO PER LA CUINA
Port Balís, 1
Tel. 934109011
Obert: de dimecres a dilluns de 8 a 16 h
Plat: Pèsols de Llavaneres amb botifarra blanca i negre
Preu: 21 € (IVA inclòs)

EL RACÓ DEL NAVEGANT
Port Balís, 24
Tel. 937 928 613
Obert: dimarts, dimecres i diumenge de 13 a 16 h, i de dijous a dissabte de 13 a 16 h i de 20:30 a 22:30 h.
Plat: Pèsols garrofals ofegats a l’estil Racó
Preu: 24,50 € (IVA inclòs)

TASTET
Passeig de les Monges, 2
Tel. 621 187 113
Obert: divendres d’11.30 a 14.30 h i de 17 a 20 h, i caps de setmana d’11.30 a 15.30 h
Un nou plat de pèsol diferent cada setmana! On els ingredients variaran en funció de la disponibilitat de la temporada.
Preu aproximat: 15,00 €/100 g

Pèsol ofegat de Llavaneres