Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2011 La Minerva 2011
Primer dia d'un intens cap de setmana de celebracions al carrer per la Minerva 2011

Correfoc

Avui divendres 15 de juliol, Llavaneres dóna el tret de sortida del cap de setmana central de la Festa Major d'estiu. A les set de la tarda, a la plaça de la Vila, hi ha un espectacle infantil. I ja a la nit, correfoc i ball. A més, es posa en marxa la fira d'atraccions, al pàrquing de Jaume Brutau. El programa de La Minerva 2011 continua fins dilluns 18 de juliol, que és festa local.

L'espectacle infantil d'aquesta tarda porta per títol Festa salada i és a càrrec de la companyia Encara farem salat.

El correfoc, que sortirà a les 21.30 hores de l'aparcament de Jaume Brutau, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, és a càrrec de la colla d'Els Banyuts de Llavaneres. Farà un recorregut pels carrers del centre i arribarà al pati d'El Casal de Llavaneres. Més avall, us recordem les mesures de seguretat del correfoc.

La nit de gresca començarà a les 23 hores, al parc de Ca l'Alfaro, i la música la posarà Academia Nocturna.

Mesures de seguretat del correfoc (d'acord amb el Decret 252/1999, de 31 d'agost):

a) Mantenir portes i finestres tancades, aparadors i vidres protegits, tendals recollits, i no tenir roba estesa o altres elements com banderes, etc.
b) No col·locar elements que obstaculitzin el recorregut o el pas fluid de la gent (testos, taules, cadires, vehicles, etc.)
c) No llançar aigua fins que no hagi acabat l´actuació
d) No encendre foc ni fumar a prop del material pirotècnic
e) No envair l'espai dels grups d´actuació i no agafar ni destorbar cap dels seus membres
f) La roba més idònia per a participar-hi és la de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, un barret de roba i unes sabates esportives de pell que us agafin ben fort els peus