Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Esportius 2012 Olimpíades 2012
Últim dia per inscriure's als jocs olímpics de Llavaneres, que se celebren del 29 de juny al 8 de juliol (actualitzat el 22 de juny)

El Pesolet. La mascota olímpica 2012Compte enrere per a l'inici de les OIimpíades 2012. El període d'inscripcions finalitza el 22 de juny: anima't i inscriu-te si encara no ho has fet. La cerimònia inaugural de les Olimpíades 2012 se celebrarà el proper divendres 29 de juny. Les competicions arrencaran l'endemà i s'allargaran fins el 8 de juliol, dia de la cloenda.

Calendari d'activitats Olimpíades 2012

Tot a punt per a les Olimpíades 2012. Les inscripcions estan obertes fins al 22 de juny. Cal que lliureu el full d’inscripció adjunt a la Regidoria d’Esports, a l’Ajuntament o bé a l’estand informatiu del passeig de la Mare de Déu de Montserrat (vegeu horaris adjunts). Aquesta edició presenta una trentena de modalitats esportives per a totes les edats. Com és tradició, la vila es dividirà en 7 equips, per barris.

La cerimònia d’obertura tindrà lloc el divendres 29 de juny. La torxa arribarà per mar cap a les 7 de la tarda i, un cop a terra, diversos voluntaris la traslladaran amb relleus fins al nucli urbà.

La flama i la bandera olímpica es passejaran pels barris de Llavaneres i un esportista rellevant del poble s’encarregarà d’encendre el peveter al passeig Mare de Déu de Montserrat. Tots els participants a les Olimpíades estan cridats a participar d’aquesta cerimònia amb la samarreta del seu barri.

Inscripcions

 

 

 

 

 

 

 

 

Full d'inscripció 

Full inscripció

Full inscripció

Fitxer: FULL_inscripcio_olimpiades_2012.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 380.27 kB

 

La Comissió OIímpica agraeix el suport dels patrocinadors: Autoescola Comarca, Bar Can Perich, Fisel Centre Salut, Llava bikes, L’Estanc Llavaneres, Perfumeria Mañach, Optica Ubach, Widex, Productes Sensegluten, Caixa Laietana, Condis i Bar Restaurant Can Blidu.

Promoció

Si tens més de 50 anys, l'Òptica Ubach et paga la inscripció a les Olimpíades 2012 i et fa una revisió gratuïta de l'oïda. Consulta els detalls de la promoció en aquest document adjunt.

Promoció Òptica Ubach

Promoció Òptica Ubach

Fitxer: OPTICA_UBACH.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 677.25 kB